Arne Brataas
Järfälla, Stockholm
Jag letade efter en fordonslyft till mitt nya garage och kriterierna var att den skulle vara nedsänkt i golvet, inte behöva tryckluft för att lossas samt inte minst, vara tillverkad i Europa.

Jema Autolift JA3500S-E uppfyllde mina krav och dessutom till ett bra pris. Jag är mycket nöjd med den och dessutom är supporten mycket bra. Transporten kunde dock ha gått smidigare eftersom lastbilen inte kunde köra in på småvägar utan fick lastas om till en mindre bil.
Mathias Wallin
Nacka, Stockholm
Äntligen har saxlyften JA6001S kommit på plats och jag har fått allt att lira. Perfekt timing till däckbytena. Några bilar jag provat lyften med är bland annat Dodge Durango, Skoda Kodiaq, Land cruiser m.m utan några konstigheter. Är jäkligt nöjd med grejerna.
Martin Åberg
GT Däckservice AB, Kävlinge
Beställde en fyrpelarlyft 5.5 ton (JA5500F) med 2st AC Frihjulslyftar (JA2000J-E) och fick en snabb leverans. Anders har hela tiden varit tillmötesgående och trevlig. Svarar alltid vid ev. frågor. Rekommenderar honom verkligen
/Tack för allt
Praktiska Gymnasiet Linköping
Den nystartade skolan valde att slå till på den hjulinställnings förbereda körbanesaxlyften JA9000S-E tillsammans med frihjulslyften JA2000J-E, skolan bestämde sig även för att köpa in den populära JA3500S-E en höglyftande saxlyft utan några mekaniska spärrar för diverse service arbeten.
Praktiska Gymnasiet Karlstad
Här valde skolan i Karlstad att köpa in två praktiska lyftar, den en valet föll för vår extremt smidiga elektromekaniska tvåpelarlyft JA3500T-E tillsammans med vår populärast höglyftande saxlyft JA3500S-E utan några mekaniska spärrar, BRA KÖP!
Ronnie Bremer
Racing Factory
Professionell racingförare
Jag har använt många olika billyfts modeller genom min mångåriga racing karriär, men idag använder jag endast Jema Autoliftes produkter eftersom de uppfyller mina krav för säkerhet och funktionalitet.
Mario Marcus
MM Bilverkstad, Göteborg
Efter god rådgivning och planering beställde vi allt till vår nya verkstad. Allt från tvåpelarlyft, däckmaskiner till spilloljetunna, press och luftvindor m.m.

Vi vill tacka Anders på Jema Autolift för en super god service, vi återkommer garanterat.
Mazen Abdulamir
Stationens Bilvård AB, Lund
jag är väldigt nöjd med min nya lyft från Jema Autolifte. Efter god rådgivningen från Anders Bendej på Jema bestämde vi oss för en JA3000S-E. Vi tackar för gott bemötande och bra service. Vi återkommer snart för nya inköp.
Emil Ståhl
Soltex Bilvård, Älmhult
Efter mycket efterforskningar så beslöt vi oss för en lyft från Jema Autolifte när Anders förklarade hur den va uppbyggd och vilka som använder den.

Efter någon veckas användning så är vi mer än helnöjda! Den är perfekt för våra tjänster som Foliering & Rekond.
Torbjörn Croner
Tonys Autoparts AB, Halmstad
Smidig lyft att montera. Behövde dock lite support från er, men ni svarade snabbt och var mycket hjälpsamma. Leveranstiden höll ni. Jag är glad att jag köpte till hjulsatsen, för nu märker jag att jag vill flytta den till andra sidan i lokalen, och då kan jag enkelt göra det själv. Kan verkligen rekommendera lyften JA3500F
Jens Jensen
Östergötland, Rejmyre
Jag är väldigt nöjd med min nya Tvåpelarlyft JA3500T-E där affären var smidig, kontakten med Anders var god, leveransen var snabb och paketeringen var bra.

Alexander Brämberg
Alexander Bilar, Västerås

Supernöjd med min nya fyrpelarlyft som tänkt att använda som en parkeringslyft. Mer än kanon service och extremt prisvärt, duktig och prisvärd montör lika så.

Det säger våra kunder

 

Har precis lagts till i din önskelista:
min önskelista
Du har precis lagt till den här produkten i kundvagnen:
Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!