Jemas skickliga rådgivning och god service gör mitt arbete enklare.

2013 köpte jag en fyrpelarlyft från Jema med ändamål att utföra däckbyten och mindre reparationer. Detta följdes snabbt upp med inköp av en däckmaskin samt en balanseringsmaskin. 2020 kompletterade jag med Jemas saxlyft JA3000S-E, en fantastisk lyft som jag använder varje dag.
Bjørn Kvist Ottens, Garagemester
Ronnie Bremer
Racing Factory
Professionell racingförare
Jag har använt många olika billyfts modeller genom min mångåriga racing karriär, men idag använder jag endast Jema Autoliftes produkter eftersom de uppfyller mina krav för säkerhet och funktionalitet.
Mario Marcus
MM Bilverkstad, Göteborg
Efter god rådgivning och planering beställde vi allt till vår nya verkstad. Allt från tvåpelarlyft, däckmaskiner till spilloljetunna, press och luftvindor m.m.

Vi vill tacka Anders på Jema Autolift för en super god service, vi återkommer garanterat.
Mazen Abdulamir
Stationens Bilvård AB, Lund
jag är väldigt nöjd med min nya lyft från Jema Autolifte. Efter god rådgivningen från Anders Bendej på Jema bestämde vi oss för en JA3000S-E. Vi tackar för gott bemötande och bra service. Vi återkommer snart för nya inköp.
Emil Ståhl
Soltex Bilvård, Älmhult
Efter mycket efterforskningar så beslöt vi oss för en lyft från Jema Autolifte när Anders förklarade hur den va uppbyggd och vilka som använder den.

Efter någon veckas användning så är vi mer än helnöjda! Den är perfekt för våra tjänster som Foliering & Rekond.
Torbjörn Croner
Tonys Autoparts AB, Halmstad
Smidig lyft att montera. Behövde dock lite support från er, men ni svarade snabbt och var mycket hjälpsamma. Leveranstiden höll ni. Jag är glad att jag köpte till hjulsatsen, för nu märker jag att jag vill flytta den till andra sidan i lokalen, och då kan jag enkelt göra det själv. Kan verkligen rekommendera lyften JA3500F
Jens Jensen
Östergötland, Rejmyre
Jag är väldigt nöjd med min nya Tvåpelarlyft JA3500T-E där affären var smidig, kontakten med Anders var god, leveransen var snabb och paketeringen var bra.

Alexander Brämberg
Alexander Bilar, Västerås

Supernöjd med min nya fyrpelarlyft som tänkt att använda som en parkeringslyft. Mer än kanon service och extremt prisvärt, duktig och prisvärd montör lika så.

Det säger våra kunder

 

Har precis lagts till i din önskelista:
min önskelista
Du har precis lagt till den här produkten i kundvagnen:
Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!