Med 15 år i branschen säkerställer vi rätt lösning för just dig!

Vi står redo vid telefonerna, ring 040 23 30 90

Om Jema Autolifte

Mer än 100 års erfarenhet inom fordonsindustrin

Tillsammans har vi mer än 100 års erfarenhet inom fordonsindustrin - det är din försäkran att du får optimala rådgivning, rätt produkter och en riktig service.

Danskt och familjeägt

Jema Autolifte A/S är ett familjeägt företag som såg dagens ljus augusti 2007.

Grunden till Jema Autoliftes öppning var ur vår synvinkel att priserna för Verkstadsutrustning var alldeles för dyra, att det knappt var var möjligt för den "vanliga" privat personen eller det lilla företaget att köpa en billyft av god kvalitet till rimliga pengar.

All utrustning för din verkstad

Vi erbjuder både vår egna serie av billyftar som vi själva designat, samt europeiskt producerade billyftar. Dessutom erbjuder vi annan verkstadsutrustning och tillbehör, såsom däckmaskiner, balanseringsmaskiner, kompressorer, verktygsvagnar och mycket mer.

Europeisk CE-godkända produkter - din säkerhet!

Vi säljer endast europeisk CE-godkända produkter. Varje gång vi utökar vårt sortiment är kvaliteten på produkten naturligtvis det viktigaste. Detta beror på att våra produkter måste säkerställa att du som kund kan arbeta enkelt och säkert med våra produkter i din vardag, och då måste givetvis priset vara i ordning så att vi kan erbjuda dig en riktigt bra produkt till rätt pris!

Vi levererar till alla

Vi levererar på den svenska marknaden både till privatpersoner, bilverkstäder och återförsäljare. Dessutom exporterar vi våra produkter till mer än 14 olika länder, från Argentina, Australien, Hong Kong hela vägen upp till Finland i norr.

Anders Bendej

Vi kan också hjälpa dig

Har du frågor, funderingar eller önskar få en offert på någon billyft alternativet annan utrustning, tveka då inte på att höra av dig till oss. Vi hjälper mer än gärna till.


Med vänliga hälsningar

Anders Bendej
Försäljningschef Sverige
ab@jemaautolifte.se

Tel. 040 23 30 90