Med 15 år i branschen säkerställer vi rätt lösning för just dig!

Vi står redo vid telefonerna, ring 040 23 30 90

Kvalitetssäkring

Alla Jema Autolifts partners och anställda, såsom ingenjörer, produktionschefer och svetsare, är välutbildade och kompetenta att utföra produktionen av våra Jema Autolifte-produkter.

Jema Autolifte har en egen utvecklingsavdelning, det är här alla idéer börjar och våra skickliga tekniker och ingenjörer förvandlar idéer till verklighet. Från idé till färdig produkt är en lång process där alla krav från EU: s regler, konsumenter och Jema Autolifte kvalitetsprogram kommer att gå igenom varje process för att säkerställa hög kvalitet.

 

Jema Autolifte underleverantörer

Under ett antal år har Jema Autolifte arbetat för att hitta de bästa och mest beprövade leverantörerna av komponenter och produkter samtidigt som Jema Autolifte har utvecklat ett leverantörssystem som säkerställer att vi alltid gör vårt yttersta för att eliminera eventuella fel eller problem som kan uppstå vid användning av underleverantörer på de europeiska och asiatiska marknaderna.

 

Certifiering

Alla komponenter och produkter är certifierade enligt europeiska standarder och har testats innan de köps från olika leverantörer och tillverkare. Jema Autolifte erbjuder endast europeiska CE-certifierade produkter!

 

Kvalitetskontroll

Jema Autolifte ser det som vår viktigaste uppgift att se till att våra distributörer och konsumenter får den perfekta produkten, och därför är alla Autolifts 100% monterade och testade innan de packas och skickas till våra distributörer runt om i världen. Genom vårt samarbete med våra europeiska CE-partners har vi skapat en organisationsarbetsplan för att säkerställa att ett minimum av fel kommer att kunna komma igenom vår organisation och vidare till konsumenten.

Detta innebär att våra produkter kommer att kunna konkurrera med de större etablerade varumärkena på marknaden och att konsumenterna får en perfekt och pålitlig produkt. Jema Autolifte är medveten om att säkerhet, användarvänlighet och tillförlitlighet är de tre viktigaste faktorerna för konsumenten att också välja Jema Autolifte nästa gång de behöver en autolift.

 

Säkerhet!

Jema Autolifte har på många av våra modeller utvecklat ett servicesystem som ser till att när autoliften behöver serviceinspektion, kommer hissen automatiskt att meddela användaren att kontakta Jema Autolifte för att utföra nödvändiga steg så att hissen är säker, säker och redo att användas igen . Detta har utvecklats så att konsumenterna kan vara säkra på att hissen alltid fungerar enligt föreskrifterna och att ingen äventyrar säkerheten.

Jema Autolifte ser det som den viktigaste uppgiften inte bara att sälja bilhissar utan att ge konsumenterna en väl fungerande och säker produkt så att konsumenten kan fokusera på att göra sitt jobb.Dansk design - Europeiska CE-godkännanden - Säljs över hela världen!